Život oko nas

Zna li dama biti kurva?

By decembar 30, 2018 837 Comments

Jedan, dva, tri… I tako sve do pedeset. Brojim žene iz svoje okoline za koje se može reći da su dame, ali dame u svakom smislu te sofisticirane reči, ne samo one koje uz kaput nose šešir, retko kome se obraćaju, dama možeš biti i u zimskoj jakni ako ti je obraz čist poput bebine kože.

Nekada davno žene su se udavale jako mlade, ne znajući ništa o životu, rađale su decu i njima posvetile svaki otkucaj svog života, neke su bile u radnom odnosu, većina njih su bile domaćice, što bi se danas reklo žene, majke, kraljice.

Napravite kraljice od sebe, pa se tako samoprozvane hvalite po društvenim mrežama idilom koja krasi vaš život poput novogodišnje jelke koja krasi vaš dom.

Zena, majka, kraljica ne stiže previše da prikazuje svoje idilične trenutke-jer nema kad. Za tu titule novonastale generacije moraju još mnogo soli pojesti.

U dopičnjak šljašteće vrištećim haljinama na slikama ne ličite baš na majku i nečiju ženu.

Da se razumemo, dok ste mlade možete i gole, kad ste žene i majke nije poželjno da vam svako vidi boju donjeg veša.

Ponizno je videti žensko biće koje je simbol sramote i čist primer podsmeha svakog muškog društva, za mene takve žene nisu dame, jer dama ne spava sa svakim.

Danas nisu to samo slobodne žene, danas su devojke u vezama, nečije supruge, majke, nečije verenice.

Danas žensko biće nikada nije bilo dostupnije, da ne kažem jeftinije, ali se pojedine žene ponašaju kao da su poređane na štandu za rasprodaju.

Kako mislite da vas neko ceni ako vi od sebe pravite iznošenu robu?

Da, iznošenu, više puta su vas svačije ruke skidale. A posle toga se same oblačite.

Ne možete nikada biti potpune ličnosti ako pola grada zna gde imate mladeže, pa se to prepričava po gradskim koluarima i dok ste trepnuli, u vama više niko ne vidi ženu za brak.

Osim, naravno, ukoliko ne promenite sredinu.

Opet, svako svoj život ima pravo da vozi u pravcu u kom želi, samo što nije svaki pravac dobar.

I zna li dama biti kurva?

Ne zna.