Ljubav

Zaboravi čovek kako se voli

By septembar 7, 2017 706 Comments

Ja sam zaboravila. Tebe ne mogu da volim. Ne znam to više.

Kada bih ti ispričala svoju silaznu putanju kada je ljubav u pitanju plakao bi kao što sam ja nekada i ne bi više imao želju da kraj mene započneš nešto,jer to znači da voliš delove i ostatke nekoga ko nema emocije i da se trudiš do kraja života da me vratiš u prvobitno stanje.

A to je nemoguće.

Jer ja to ne želim.

Ja u tebi vidim potencijalnu opasnost koja bi mogla da mi učini isto što i svaki prethodni. Ja sam zaboravila kako je to kada nekog počneš spontano da voliš jer sam se o spontanost saplela pa sada sve planski radim.

Da,ja u sebi držim želju i potrebu da nekog volim ali sputavam svoje želje lošim iskustvima i ne želim da se prepuštam.

Plašim se pripadanja nekome. To za sobom vuče lešinare koji kidaju dušu. Nema čoveka na ovoj planeti kome ljubav bar jednom nije pokidala deo kože i ostavila usijani žig.

Ne želim nekome da pripadam. Onda nisi svoj i ne vladaš svojim osećanjima i potrebama razumom,već si nečiji i tada si najranjiviji.

Učaurila sam sebe i živim po nekom difoltu iz straha da me neko opet ne iznenadi bolnim šamarom.

Sve dok vremenom ne povratim sve ono što sam izgubila i ne ubedim sebe da to mogu. Sve do trenutka dok ne dođe neko kome ću poželeti da verujem i za koga ću znati da je onaj pravi,onaj pravi koji će me ubediti da može drugačije.

A prave vredi čekati.

 

IMG_20170907_134117_425.jpg