Ljubav

Voleo sam te i volim te

By septembar 14, 2017 902 Comments

Voleo sam te i volim te u svakom obliku u kom si rođena.

Smisao mog života sastavljen u jednom nesavršenom telu i savršenom osmehu.

Voleo sam te dok si mi žustro objašnjavala zbog čega si ti u pravu. Voleo sam te i dok si po fiokama tražila čitave čarape grdeći što su sve samo za jednu upotrebu. Voleo sam te i dok si za moju ljubav gledala utakmicu a silno si želela da gledaš film na kanalu broj jedan jer si jedva čekala baš taj film.

Voleo sam te i dok si ribala šporet istovremeno pričajući da sam ja povlašćena vrsta,a ja sam ti onda rekao da ću ti uvek rado pomoći. Voleo sam te i kada si bila u onim nekim teškim danima i htela da se razvedeš od mene,a već nakon svega toga si me grlila svom jačinom. Voleo sam te i dok si u drogeriji punila korpu i onako više za sebe pričala da ti je sve neophodno iako nemaš novca za sve. I da je onaj tvoj omiljeni karmin opet na sniženju i da se mora uzeti. I uvek bih ti kupio,jer ti je stajao tako da si u meni budila sva čula.

Voleo sam te i dok si govorila da nemaš šta da obučeš i da se nikada ne setim da ti kupim cipele. Voleo sam te kad si bila u najgorem izdanju,a obožavao te u onom najboljem.

I znao sam da si ti mene volela i više od toga. Tu jačinu nisam znao da dostignem.

Ali sam ti pokazivao da te volim i dok nasmejano spremaš kolače iako sam znao da mrziš kuhinju, grlio sam te dok si mi pričala da bi obišla ceo svet ali to tek kad nam izrodiš decu i kada ih odgajimo,pa kad nas ostave i odu na svoju stranu onda ćemo da kupimo globus da zavrtimo i odemo.

I za trideset godina uvek ću želeti da delim sa tobom sve. I tada ću pričati šta volim kod tebe kada počneš da mažeš kreme za bore i da pričaš o liposukciji,ali ja ću voleti tvoje bore i ceniti to što si ostarila baš kraj mene. I kupiću ti ogrlicu od belih bisera da staviš oko vrata kada te budem vodio na večeru povodom godišnjice braka.

Voleo sam kod tebe sve,čak i ono što me je nerviralo,jer sam te uzeo za sebe celu i rešio da te volim kompletno.

I volim te. Isto kao prvog dana.

Isto kao što ću i poslednjeg dana.

IMG_20170912_133925_766.jpg