Ljubav

Hajde zajedno život da stvaramo

Hoćeš da zajedno ispunimo želje? Ti moje,ja tvoje. Da ti umesto nakita od zlata na ruke stavim sjaj koji ćeš tim divnim usnama da oduvaš sa ruke istovremeno zamišljajući želju…
A da ta želja budemo ti,ja,naša deca,bar troje.

Onda ćemo to ozvaničiti baš kako si zamišljala,nas dvoje,kumovi i to je to,dovoljno je,što bi ti rekla.

Nemoj me izbaciti iz života, ja ti dajem leđa kao potporu,ruke kao podršku,ja hoću sa tobom jednu terasu,pet stolica,ljuljašku,kakav takav ručak koji ćeš mi spremiti sa negodovanjem jer ne voliš da kuvaš. Da kupimo dva psa,koji će biti deo naše porodice. Hoću da posadimo cveće,samo ruže i poneko drvo,da imamo hlad. Voliš samo ruže i bele rade,ali one će same da porastu,pa ćeš od njih našoj devojčici da praviš venčić.

Na proleće ćemo zajedno,uz smeh i svađu, birati gde ćemo na letovanje,a zimi ćemo ići na našu omiljenu planinu,u onu kućicu na proplanku,onda ćeš sama da izađeš napolje i posmatraš vidik pred sobom i od toga napraviš priču vrednu sećanja. A ja ću ti svake godine kupovati isti parfem koji ne menjaš,jer je to tvoj miris,u mraku bih te prepoznao samo da te pomirišem.

Živećemo nekada u kolotečini života,zasigurno ćeš nekad biti i ljuta na mene jer si se udala,ali obećavam ti da ćeš biti srećna uvek,dnevno ću ti osmeh izmamiti i najviše ću te voleti.

Ja bih sa tobom da delim svaki otkucaj sata i svako novo svitanje.

Ja želim sa tobom da stvaram život i da te gledam svaki dan svog života sve dok zauvek ne sklopim oči.

IMG_20170711_215730_154.jpg